/ Allmänt / outfit /

Måndag!Hej mina vänner! Altså puh! Jag är döööd idag. Känns som att jag fortfarande är bakis sen i lördags då vi gick ut. Min kropp är inte van det längre, var så längesen jag festade..Men oj vad kul jag har haft så det har nästan varit värd baksmällan trotsallt. Annars så har jag precis varit och slingat och klippt mig hos frisören. Jag är såå nöjd! Hatar utväxt mer än allt så nu är jag glad igen haha. Nu ska jag sätta mig o läsa igenom lite bloggar jag missat att kolla och bara slappa, tjingeling! 
/ Allmänt / Resor /

Bilder från Amsterdam


Hallå! Här är lite bilder från helgen i amsterdam. Såklart så glömde jag ju tyvärr att ta så mycket bilder som jag hade velat. Här har iallafall jag försökt plockat ut dom bästa. Mina dagar där har varit helt fantastiska. Så glad över att ha fått spenderat en weekend med tjejerna och samtidigt fått sett en del av nederländerna. Det var så bra att vi kunde pricka in en helg då det funkade för oss alla då det alltid bruka vara ett problem haha. Nu ska jag VILA här framför tvn. Har förlorat en hel del sömn i helgen. Tjingeling!
/ Allmänt / Resor /

Brunch!!Sitter just nu på brunch och har precit ätit crepes med nutella och bär. Riktigt gott! Känns tråkigt att jag måste åka hem redan imorgon.. Så nu ska jag verkligen njuta av den sista tiden här i Amsterdam! Vi hörs, tjingeling!